Tevez till Liverpool? DIF FÖRLUST IGEN!

Dem senaste ryktena säger att Manchester Uniteds dyraste spelare genom tiderna är på väg till Liverpool.! Han säger sig ha tröttnat på konkurrensen i United och vilja prova på något nytt. Skulle va riktit kul att se han i pool:) Benitez har Tevez högst på önskelistan. Tänk er Torres och Tevez i anfallet! 
AIK är nu i allsvensk ledning vilket känns så jävla underbart rent ut sagt. Men många börjar snacka guld redan nu men det är alldeles för tidigt. Men det skadar ju inte att leda direkt. NÄSTA MATCH ÄR PÅ ONSDAG KLOCKAN 19.00 PÅ RÅSUNDA!
Djurgården är verkligen inne i en kris, senast drog BP nytta av det och vann med 2-0 borta(!) BP har nu 10 poäng efter 5 matcher, förra säsongen fick dem 23 poäng på hela säsongen! så det lär bli en högre placering än då.

Real Madrids Pepe sparkade 2 gånger på en liggande motståndare i helgen. Straffet kommer bli 10 matchers avstägning. Jag lägger upp filmen i det här inlägget...

Liverpool har stått för ännu en underbar 4-4 match, nu var det Arsenal som stod för motståndet. Och Arshavin gjorde alla Arsenals mål!!

Det var allt för idag,, mer kommer sen!



Kommentarer
Postat av: J-15

Tevez till Liverpool?



Det skulle vara det dummaste nyförvärv man kan göra.

2009-04-26 @ 14:34:49
Postat av: Anonym

www.aryanm.blogg.se



Gissa vikten på den undernärda modellen jag har skrivit om!



www.aryanm.blogg.se

2009-04-26 @ 14:39:56
Postat av: '

Haha jag vet men han e högst på rafas önskelista.

2009-04-26 @ 14:56:13
URL: http://fotbolloannat.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0