Inför Sverige-Portugal, härlig AIK seger.

Idag klockan 21.00 på 6:an spelar Sveriger VM-kval mot Portugal. Lars Lagerbäck har nu meddelat startelvan och den ser väldigt intressant ut med några överraskningar. Dem största överraskningarna är, Samuel Holmen, Rasmus Elm och Adam Johansson. Johansson är den som är tänkt ska ta hand om Ronaldo. Han säger: Jag är redo att ställas öga mot öga med Ronaldo. 
Idag spelade AIK försäsongsmatch mot GIF Sundsvall på Råsunda inför 1700 åskådare. Ivan Obolo gjorde 2 mål, Martin Mutumba 1 och Mutumba slog ett inlägg som styrdes till självmål. 

Sitter just nu och kollar på Hv71-Frölunda det står 2-1 till Hv efter andra perioden. 

Adam Johansson.
Adam Johansson ska ta hand om Cristiano Ronaldo i kvällens match mot Portugal.

Zlatan Ibrahimovic får en varning av domaren i VM-kvalmatchen i grupp 1 mellan Sverige och Ungern på Råsunda Stadion i Solna på onsdagskvällen 10 september 2008 Foto: Jessica Gow / SCANPIX
Zlatan är avtängd ikväll.


Ett glädjebesked är att AIKmittfältaren Bojan Djordjics hälsena höll i comebacken.

Hv71 vinst och nya övergångsrykten.

Hv71 vann den 5te matchen mot Frölunda med 4-1 och de står nu 3-2 i matcher till Hv71....

Valencia är ett riktigt krislag nu, och många spelare vill bort. En av dem är den 23åriga David Silva, som Liverpool:s tränare Rafael Benitez vill ha. David SIlva var lysnande under Em 2008 då hans Spanien vann.  Barcelona och Juventus sägs också vilja ha Silva, Benitez säger att han vill värva till ett rimligt pris. Valencia vill sälja Silva för ca 25 miljoner pund.
Milan är i behov av förstärkning på nästan alla lagdelar, och namn som  nämnts är: Thiago Silva, Philippe Mexes, John Obi Mikel, Frederic Kanoute och Luca Toni.


Silva är ett hett namn på marknaden.


Chelseas John Obi Mikel är hett eftertraktad av Milan.....


..... Precis som Sevillas skyttekung Frederic Kanoute.

6-0 till färjestad.... IGEN!

Kmr me ett snabbt inlägg med gårdagens hockeyresultat. Färjestad slog Skellefteå med 6-0 IGEN! det står nu 3-0 i matcher.  Hv71 förlorade igen mot Frölunda, den här gången med 3-1 och det står nu 2-1 i matcher till Frölunda.

Färjestad vann igen.

Zlatan allt närmare en flytt.

Zlatan Ibrahimovic har uttalat sig om att han vill byta klubb eftersom att Inter har så svårt att vinna titlar. Nu säger Inters president Massimo Moratti: Alla har ett pris, och om han bestämde sig för att gå så skulle även han ha det, säger Moratti enligt Corriere della Sera. Zlatan är just nu e delad skytteligaledning och gjorde igår 2 mål. Kort inlägg, ville bara meddela de.


Zlatan och Massimo Moratti.

Storsegrar!

Igår hände mke i sportvärlden, kan börja med ett sorgligt besked för alla Gnagare, de är att AIK hockey torska mot Rögle med 5-1, och nu är elitserien väääldigt långt borta.
Liverpool hade en ''måste-vinna'' match framför sig mot 5:an Aston Villa. Liverpool vann inte bara dem rentav utklassade Villa med hela 5-0!!!  Målskyttar var Dirk Kuyt, Albert Riera och Steven Gerrard som gjorde sitt första hat-trick i Premier League.  Även Barcelona vann stort. Barca vann med 6-0(!!!!) Jag har tänkt på en sak att om man vill se en rolig match med mke mål så ska man lätt kolla på Barca!  Målskyttar igår va:  Xavi, Messi, Henry, Eto'o, Alves och Eto'o igen.
Inter vann igen. Nu med 3-0 efter mål av Esteban Cambiasso och 2 mål av Zlatan. Zlatan delar nu skytteligaledningen.

Ikväll är det hockey, på Canal + sport 1 spelar Hv 71-Frölunda och på kanal 9 spelar Skellefteå- Färjestad.
Gerrard stod för en fantastisk match och 3 mål!

Två nya strutar ikväll
Samuel Eto'o gjorde 2 mål i lagets 6-0 seger mot Malaga.

Mycke har hänt!

Jag har varit bortrest i ca 2 dar men enormt mke har hänt....
Jag börjar med fotbollsnyheterna. Manchester United och Chelsea förlorade sina ligamatcher. United med 2-0 mot Fulham och Chelsea med 1-0 mot Tottenham. Arsenal vann med 1-3 mot Newcastle.
 I Sverige så spelade Kalmar-Göteborg final i supercupen (Cupen där allsvenska vinnaren möter Svenska cupen vinnaren. Kalmar vann en tråkig match med 1-0 efter mål av AIK-förvärvet Daniel Mendes.
De var fotbollsnyheterna. nu till hockeyn. Frölunda slog Hv71 med 2-1 efter en mke spännande hård och jämn match. Det står nu 1-1 i matcher. Och Färjestad slog Skellefteå med hela 6-0(!) 
De var nog allt som hänt. Men idag bjuds dde på många höjdarmatcher! Här är några av dem:
AIK-Rögle (TV 4 sport 16.30)
Liverpool- Aston Villa (Canal + sport 1 17.00)
Real Madrid-Almeria (17.00 (sänds inte i TV))
Barcelona-Malaga (19.00 TV 4 sport)


Får Ashley Young anledning att jubla idag?


Eller är det kanske Liverpools Dirk Kuyt som stjäl Showen?

Liverpool-Chelsea!

Nu är Champions League lottningen klar. Jag tänkte att jag skulle tippa alla matcherna.

Villareal - Arsenal    35%-65%  kommentar: Arsenal känns mer rutinerat och spelade final senast 2006. Villareal har aldrig kommit till final. Arsenal har dessutom Arshavin som är i kanon form.  
Arsenal vidare med totalt 3-1.

Manchester United-Porto 80%-20%.  Kommentar: Det här är en match som United bara måste ta. United starkare på alla punkter. United är dessutom regerande mästare och leder premier League. 
United viader med totalt 3-1.

Liverpool-Chelsea 55%-45%
Kommentar: Mycket jämn match, 2 kanonlag som ligger på samma poäng i  ligan. Chelsea har något starkare trupp men Pool har mer rutin från CL. Liverpool har dessutom en kanonvecka bakom sig och Torres är en matchvinnare.
Liverpool vidare med totalt 1-0.

Bayern Munchen - Barcelona  40%-50%. Barcelona går grymt under Guardiola och har fantastiska spelare på varje position. Bayern kommer göra det svårt för Messi vilket öppnar för Eto'o och Henry. Men Bayerns anfall är kanon, Luca Toni och Miroslav Klose.
Barca vidare med totalt 2-1

Över helgen kommer jag inte kunna komma med några inlägg för jag är bortrest. PÅ måndag eventuellt söndag kommer jag med en sammanfattning över helgen. 

//Kungen'


Vårens fotbollsfester lottade

Champions League lottningen.


Djurgården kryssade i Portugal.

Djurgårn mötte idag Portimonense och spelade 2-2. Det var DIF:s bästaa match under försäsongen. Portimonese tog ledningen med 1-0 men det tog inte lång tid förräns Mikael Dahlberg kvitterade på en hörnvariant dem hade nött in dagen innan. Det var för övrigt den varianten som gav 2-2. Portimonese tog ledningen igen i den 65:te minuten. Djurgår'n står för en snabb replik igen och kvitterar i den 73:de minuten på en identisk hörna. Nu är det Toni Kuivasto som når högst. Matchen slutar också 2-2.


Laguppställningen inför matchen.

Hv71 och Färjestad seger!

Hv71-Frölunda 3-1.


Hv71 vann en jämn och tät match mot Frölunda. Matchen började mke bra och de var tufft jämnt och hårt spel. Inget lag hade något direkt övertag. Frölunda var nog bäst i början om man ser till chanser. Dem hade ett skott i ribban och 2 minuter ett i stolpen. Turen var dock på Hv's sida och efter 18 minuter och 5 sekunder kan Martin Thörnberg forcera in 1-0 för Hv71. 1-0 står sig perioden ut.  Hv71 pangstartar den andra perioden och efter 58 sekunder kan jukka voulitainen sätta 2-0. Han får ett inspel och från ''slottet'' (centralt framför mål) skjuter han ett hårt och välplacerat skott i mål.  Det är fortsatt jämnt spel... Efter 12.30 så får Pasi Puistola en passning och från den högra tekningscirkeln och med en handledare stänker han upp pucken i krysset. Mycket snyggt! Andra perioden slutar 3-0. Den tredje perioden är lite mer avslagen och Hv har kontroll. Efter 19.32 reducerar dock Janne Niskala till 3-1.
 

Skellefteå-Färjestad 0-2
Färjestad vann sin viktiga borta match mot Skellefteå AIK. Det blev en riktig rysare i Kraft Arena. Det stod 0-0 med 14 sekunder kvar och alla trodde på sudden death. Då slog Jonas Holös till och satte 0-1. 5 sekunder senare satte Anders Bastiansen 0-2 i tom kasse.

Tränarnas kommentarer är följande:


- Vi är ett hack närmare fyra segrar nu, säger FBK-tränaren Per-Erik Johnson i Canal Plus.

- Det svider, vi måste upp snabbare på skytten, säger bedrövade Saik-tränaren Hans Särkijärvi.



Den Norske backen Jonas Holös avgör matchen.


Hv71:s Johan Davidsson var skadad och ville gärna vara med och hjälpa till. (Johan i keps)


Inför semifinalerna i elitserien. Rafa förlänger med Pool.

Idag är det första matchen i Elitserie semifinalerna. På kanal 9 spelar HV71-Frölunda och på canal + sport 1 spelar Skellefteå - Färjestad. Nu skajag tippa matcherna, jag börjar med HV-frölunda. Idag vinner HV 71, en jämn match. Jag tror också att HV är det lag som går vidare, dock väldigt svårtippat eftersom att Frölunda börjat komma igång på allvar, Tomi Kallio och Niklas Andersson börjar pricka formen nu. Men det känns ändå som att HV 71 är det starkare laget, och avgör i sista matchen.
HV 71 vidare med sammanlagt 4-3 i matcher.

I Skellefteå-Färjestad så känns det som en lite enklare tippning. Jag tror att Skellefteå vinner dagens match. Men FBK har betydligt mer rutin och ska bara gå vidare. FBK har även betydligt starkare trupp. Ingen trodde ju att SAIK skulle gå så långt så dem känner sig nog lite ''mätta'' vilket bäddar för FBK.

Färjestad vidare med sammanlagt 4-1 i matcher.



Hv71 jublar efter mål mot Frölunda under en match för ca 1 år sen.



Skellefteå lär falla mot Färjestad.


Nu till nåt helt annat.

Liverpools tränare Rafael Benitez förlänger med Liverpool med 5 år. Rafa har varit väldigt omdiskuterad på senaste tiden men säger: Mitt hjärta tillhör Liverpool.

Jag kan även meddela att Ante Covic har skrivit på för Elfsborg. Tränare Magnus Haglund säger följande om den förra Hammarby målvakten: ''En jämn och stabil målvakt som utstrålar lugn'' Covic är 34 år.


Äntligen, AIK hockey!

kommer nu med resultatet från matchen mellan AIK och Leksand i kvalserien, AIK vann med hela 5-1 och imponerade stort, innan dagens match har AIK stått för 2 förluster.

AIK:s Ivan Obolo fick 95% av rösterna när Gnagarforum frågade fansen vem som var lagets bästa/viktigaste spelare. Igår frågade dem hela laget då fick han hela 100% (!) alla i hela laget tyckte alltså att Ivan var den viktigaste spelaren. Obolo säger även att han trivs i Sverige och att han fått bud från 2 Argentinska toppklubbar, men avböjt. 
Det ända negativa Ivan kan se med Sverige är den kalla vintern, ''Jag brukar åka hem till Argentina över vintern då är de sommar där och mycket skönt. Min första tanke när jag landade med flyget från Argentina var: "kallt, mörkt och fanns ingenting att göra" Men nu har han hittat fler vänner och lärt sig bättre svenska och trivs mke bra.

Sen kommer jag med ett besked från Malmö-Mjällby, det blev oavgjort, 1-1 men Malmös nyförvärv var bra säger http://www.svenskafans.com/



Malmö fick ''bara'' oavgjort mot Mjällby.



AIK- hockey vann dock med hela 5-1 mot Leksand.


Arsenal vidare, seger för AIK och Beckham till Real..?!

Igår gick Arsenal vidare till semifinal i FA-cupen genom mål av Robin Van Persie och William Gallas. Andrei Arshavin gjorde återigen en otroligmatch, kul att han lyckas så bra i Arsenal! Hull gjorde 1-0 efter en kvart målet stod Barmey för. Persie kvitterade sedan och i den 84de kunde Gallas avgöra matchen.

Ett annat lag som vann var AIK som spelade träningsmatch mot de Ryska laget Alania. Det var tufft motstånd för AIK och ryssarna ägde matchen i fösta halvlek. dock kunde Obolo nicka in bollen efter ett kanoninlägg från Markus Jonsson. Ett annat glädjebesked är att Bojan Djordjic gjorde comeback efter sin hälseneskada!

Och Beckham är på väg till Real Madrid igen. Det är den engelska tidningen The Sun som säger att Real är villiga att betala 116 miljoner kronor för Beckham som är utlånad till Milan tills i sommar. Fenerbache backen och den gamla Real spelaren Roberto Carlos säger också att han vill till Real Madrid igen, men på ett villkor, att Florentino Pérez blir president.. Roberto säger själv: "Jag skulle ljuga om jag sa att jag inte skulle vilja återvända till Madrid."



AIK firar sitt mål mot Ryska Alania.






Beckham till Real igen..?


Zlatan vill till Barcelona!

I veckan har Zlatan Ibrahimovic uttalat sig ett flertal gånger om att han vill bort från Inter för att dem har så svårt att komma långt i Champions League. La Gazzeto Dello sport skriver att Zlatans agent, Mino Raiola kontaktat Barcelona. Dock har Barca inte inlett någon kontakt med Inter. La Gazzeto skriver även att Samuel Eto'o skulle kunna vara en del i affären.



Zlatan på väg till Barca...?

Veckans Spelare!

Idag kommer en ny sak upp i bloggen. Den heter ''veckans spelare'' Jag kommer alltsså varje Tisdag skriva om en speciell spelare, de behöver inte va veckans bästa, de kan lika gärna vara någon som varit bra under säsongen, en gammal legend eller något annat. Ni får gärna önska spelare jag ska skriva om. Jag hejar ju på Liverpool Barca och AIK, men kommer inte gå efter lag utan spelare.

Veckans spelare är: Chelsea mittfältaren Frank Lampard.

DÅ-  Ratad, hånad.    NU-  En av Chelseas viktigaste spelare, full respekt hos alla.

Frank Lampard startade sin säsong i West Ham United, han fick inte mke speltid alls, ingen såg hans stora talang. Åren gick och säsongen 99/00 blev han ett stort namn i West Ham han gjorde 7 mål på 34 matcher och nu ville helt plötsligt många klubbar ha honom. Han stannade en säsong till och stod för 7 mål på 30 matcher. Roman Abramovich hade just köpt Chelsea och höll på att bygga ett superlag. Chelsea lade bud på Lampard och båda parterna var överens. I Chelsea har han lyckats mycke bättre och vunnit massvis av titlar! Men 2008 hände de värsta som kunde hända Lampard. Hans mamma avled i en svår sjukdom. Han var borta från match o träning i 10 dagar. men ville sedan spela CL-semifinalen mot Liverpool. Då var mamman fortfarande vid liv. Lampard var helt enkelt dålig och en dag efter dog hans Mamma. Men i returmötet valde han att glömma sin Mamma för en stund och var en av planens bästa spelare och tog Chelsea vidare med en straff. Han sprang fram till hörnflaggan med tårar i ögonen kysste han sorgebandet och tittade upp mot himlen.  Han gjorde även mål i finalen men Chelsea förlorade ändå.

Fakta:

  • Namn: Frank James Lampard.
  • Smeknamn: Lamps.
  • Född 20 juni 1978.
  • Längd: 183 cm.
  • Vikt: 83 kg.
  • Styrkor: Stora Ledaregenskaper, Hårt skott, Lagets ''hjärta''
  • Svagheter: Ganska utsliten efter att ha spelat så pass mke matcher.
  • Meriter: Premier Leagu x2  Fa-cupen, Ligacupen x2 och CL final.

Tippa Allsvenskan.!

Hej, nu hade jag tänkt att jag ska tippa allsvenskan. Det är bland dem svåraste ligorna att tippa eftersom att precis vad som helst kan hända. I Premier League har dem 4 lag som slåss om titeln varje år. Men jag ska iaf göra ett försök. Här kommer de..:

  1. IF Elfsborg.
  2. AIK.
  3. Kalmar FF.
  4. Helsingborg IF.
  5. IFK Göteborg.
  6. Malmö FF.
  7. Hammarby IF.
  8. Örgryte.
  9. Halmstads BK
  10. Djurgården IF
  11. Örebro SK
  12. Brommapojkarna.
  13. Trelleborg.
  14. Gefle
  15. Gais
  16. BK Häcken

Kommentar: Elfsborg har den starkaste truppen och har varit mke bra dem senaste åren. AIK ser hyfsat starka ut med lite nya intressanta spelare. Kalmar har sålt ut nästan hela sin trupp, nu lever man på Nanne Bergstrand och lagandan som finns i laget. Helsingborg har också en bra trupp, men valde att satsa på Henke istället för Alvaro Santos. Henke är för gammal nu, och genom att satsa på honom så tappade man minst 1 placering. Med IFK GBG har jag egentligen ingen bra kommentar, relativt stark trupp. Men min känsla säger att dem ''bara'' kommer 5a..  Malmö FF floppar år efter år, men brukar slutligen hamna mellen 8onde och 6te plats. de blir 6te iår. Hammarby ser otroligt tunna ut, och ska vara glada om dem kommer så bra som 7:a. Örgryte som tog hem Alvaro Santos ser mke intressanta ut. Nu har dem Allbäck och Santos i anfallet. Mycket intressant, tror dock inte på succe, men inte på flopp heller. Halmstad har jag ingen bra kommentar till. Djurgårn ser katastrofala ut rent ut sagt! Knappt en ny värvning! dock nya och intressanta tränare. Dem 6 sista har jag ingen kommentar till nästan omöjligt att tippa när dem håller samma dliga nivå. Tror ändå att BP kommer 12a vilket är mke bra för att vara dem.

Va gärna me o tippa ni också så ja vet vad ni tkr:) tippa under kommentarer..

// Kungen'


Gårdagens resultat!

Hann inte skriva igår kväll så tar nyheterna nu. Igår kollade jag hockey matchen (AIK-Södertälje) Jag tyckte AIK såg starka ut matchen igenom och segern kändes nära inte resultatmässigt utan spelmässigt. Lite övertag matchen igenom. AIK satte 1-0 och jag blev ännu säkrare. Men de tog inte lång tid tills SSK kvitterade. Sen fick demm mer o mer övertag och satte 2-1. med 3 min kvar tog Gnaget ut målvakten. De utnyttjade Södertälje och 3-1 var ett faktum. Ännu en förlust o nu ser de riktigt tungt ut..  Hann tyvärr inte se Barca matchen men såg dock båda målen som gjordes av Bojan. och Barca är en gåta.! hur kan dem spela så fint på så små ytor!? kolla här! http://fotbollskanalen.se/1.429059?videoId=1.894448 och de andra: http://fotbollskanalen.se/1.429059?videoId=1.894464


Sen spelade ju Inter också och Zlatan stod för ett riktit kanonmål!! dunkade in en frispark från 32 meter!! riktit snyggt! målet har du här: http://fotbollskanalen.se/1.429059?videoId=1.894459

Snart kommer jag tippa Allsvenskan också, tror det blir idag.. 

// Kungen'


SvFF Fotbollsmörddare! vart ska detta sluta!?

Nu kmr ja ta upp en fråga som jag skulle kunna diskutera i timmar. Allt detta klagande på hur dålig svensk fotboll är hela tiden. ja har börjat tröttna på att läsa all ny statistik, om publiktapp sänkta spelarlöner m.m. Men egentligen är det huuuur enkelt som helst att få den svenska ligan i klass med tex den Danska. Det finns hur många lösningar som helst, jag tänker ta upp några. Den kanske grundligaste orsaken rör spelarna själva. Okej klart dem vill till England/Spanien/Italien och bli stjärnor. Men nästan ingen har potential till de. Holländska ligan börjar bli helt okej. men skulle Allsvenskan ha kvar sina lirare skulle den kunnas mätas med den Holländska om ett par år. men den värsta är den Danska ligan. Den snor hur många spelare som helst. och framför allt FC Köpenhamn. Jag kan säga hur många spelare som helst som gått till andra ligor, men om dem skulle stanna skulle Allsvenskan vara mke bättre. Här är några av spelarna: Ailton Almeida. Cesar Santin. Fredrik Berglund. Afonso Alves. Alvaro Santos. Martin Ericsson. Oscar Wendt. Marcus Berg. Fredrik Risp. Sebastian Johansson.  Zlatan Muslimovic. George Mourad. Karl Svensson. Mikael Antonsson. Andres Vasquez. Wilton Figueiredo. Derek Boateng. Niklas Sandberg. Jon Jönsson. Olof Persson. Marcus Pode. Johan Arneng.  Det finns mke mer och större stjärnor men orkar inte ta upp alla.
De andra är, antalet klubbar. Under 2007 så utökade vi till 16 lag. Helt utan anledning, de försämrar bara kvaliten på ligan om massa superetta lag ska komma upp. Sen har vi det här med arenor och arena namn.  Förihelvete säger ja bara. ''SVFF Fotbollsmördare'' är ett heelt sant påstående enligt mig. Den nya nationalarenan är ett utmärkt exempel. Hur kan de va så att man låter en bank köpa in sig och få sitt namn på en arena!? Och samtidit river man Råsunda, tar bort ståplatser, och sätter istället dit 50000 sittplatser varav 30000 kommer va tomma under en vanliga allsvensk match med AIK. vad fan är tanken Lasse Lagrell?! i Sverige kommer vi snart inte kunna stava till orden Läktarkultur och ståplatskultur. vart är vi på väg? Men trots hur mke negativa saker de finns så kan ja nte låta bli att älska allsvenskan och AIK att brinna för varje match, verkligen se fram emot dem.
Som sagt skulle kunna diskutera de här i timmar, men har inte tid ska kolla på AIK Hockey. mer kommer sen...

//Kungen'
MDMF- MOT DEN MODERNA FOTBOLLEN!

Lite om vad som kommer upp i bloggen.

Som ni vet har jag en ny blogg och tänkte införa listor varje vecka. just nu har jag kommit på följande listor:

Veckans Spelare:

Veckans lag:
Veckans händelse:

Topp 3 Veckans filmer: 
Veckans 3 största nyheter:


Ni får gärna komma med mer förslag.. efter den här veckan ser listorna ut såhär:


Veckans Spelare: Andrej Arshavin. Gjorde 2 mål och spelade fram till 1 mot Blackburn igår (lördag)

Veckans lag: Liverpool. Slog 2 av världens bästa lag med sammanlagt 8-1!!  Real 4-0  United 4-1.

Veckans händelse: Arshavins första mål i Arsenal.

Topp 3 Veckans filmer: 
http://fotbollskanalen.se/1.429059?videoId=1.893836
http://fotbollskanalen.se/1.429059?videoId=1.893829
http://www.youtube.com/watch?v=0i6zJXthLe0&eurl=http://fotbollskanalen.se/1.884697/2009/03/09/ronaldo_efter_malet_behover_ga_ner_i_vikt&feature=player_embedded


 

Veckans 3 största nyheter:
Ronaldo gör sitt första mål på 1 år!  (tredje filmen)
Real Madrid och Barca jagar Zlatan.
En av världens bästa fotbollspelare genom tiderna, Zidane säger: Gerrard bäst i världen.


Gerrard Kysser Kameran.


Torres och Kuyt firar.


Grattis Pool!:D

Liverpools vecka har varit heelt fantastisk! kan knappt förstå det. Man går in i Champions league och har 1-0 mot Real sen matchen förra veckan. Alla tror på taktiskt och defensivt spel. Men vad händer!? joo Liverpool utklassar Real Madrid med hela 4-0(!)  inte nog med det igår (Lördag) kommer man till Old Trafford och de är ett måste att vinna eftersom Liverpool låg 7 poäng efter. United tar ledningen i den 23:e minuten, många tror säkert att nu har United vunnit ligan. Men då kliver Torres fram och kvitterar. sedan gör Gerrard, Aurelio och Dossena mål. på tal om Gerrards mål så efter målet springer han tveklöst fram till United publiken kysser Poolmärket. Sedan fram till en kamera och ger den en blöt puss (bild kommer på de) Gerrard sa efter matchen: Jag har haft lyckan att göra mål här förut men att göra målet i dag var underbart. Efter all skit som jag fått ta från deras fans de senaste tio åren var det skönt att strö lite salt i såren. 

NY BLOGG!

Hej, jag har skaffat en ny blogg. jag kommer prata mest om fotboll men även annan sport och andra nyheter som intresserar mig. Jag kommer ta mycket fakta från följande sidor:
http://www.fotbolldirekt.se/
http://www.fotbollskanalen.se/
http://www.sportbladet.se/
http://www.svenskafans.com/
//Kungen'

RSS 2.0