Inför CL! Eto'o till salu! Real Madrid förbereder bud på Zlatan!

Ikväll är det Champions League och Barca möter Chelsea, Det är 2 grymma lag och jag hoppas på en rolig match, jag håller på Barca och tror att dem vinner med 1-0 idag. På tal om Barcelona så vill dem sälja sin skyttekung Samuel Eto'o. Han är till salu för 480 miljoner. Chelsea Tottenham och så klart Manchester City är intresserade. Men då undrar jag varför!? Eto'o leder skytteligan och har som vanligt gjort grymt ifrån sig den här säsongen...
Zlatan är ju till salu för 1 miljard och Real Madrid sägs vara villiga att betala de... Lönen då? 160 miljoner om året! Det blir ungefär 13 miljoner i månaden! Snittlönen i Allsvenskan är 60tusen!

AIK mötte i helgen Norrköping i Svenska cupen och Bojan Djordjic som har varit skadad länge gjorde äntligen comeback från start, han svarade med ett drömmål. Och ändå är han inte ens med i truppen på Onsdag mot Helsingborg! Det känns väldigt konstigt, men Bojan uttalar säg väldigt moget och tålmodigt vilket gläder mig! Hans kommentar är: Prata med Micke Stahre det är han som är chef.

Barcelona - Chelsea, Messi- Drogba!

Barca vill sälja skyttekungen Eto'o

Real Madrid ska lägga 1,1 miljarder för Zlatan.

Zlatan-rykten och massa annat.!

Zlatan är otroligt het just nu, 1 miljard är han värd och han vill ''testa något nytt'' Men det finns bara 2 klubbar som kan köpa svensken. Det är Manchester City och Real Madrid.... 

...Och Jose Mourinho!  Zlatans egen tränare är villig att betala 100 miljoner för att Ibrahimovic ska stanna.  Kortfattat är  Alltihop helt sjukt!  Personligen tycker jag att han ska stanna i Inter, Åtminstone i den Italienska ligan. Zlatans spelstil är som gjord för Serie A. Och i Premier League skulle han definitivt inte passa, City är dessutom en klubb som ligger ungefär 10:a i ligan!  Men Real Madrid då..? En klubb som slåss om guldet varje år och en liga som Zlatan har goda chanser att lyckas i... Det skulle i allafall vara intressant att se Zlatan i någon annan klubb.
Inter har börjat leta ersättare och dem 3 hetaste alternativen är: Didier Drogba, Chelsea.  Diego Miltio, Genoa och Karim Benzema, Lyon.

Djurgården har varit riktigt dåliga i inledningen av säsongen, och huliganerna har börjat tröttna nu och har hotat spelare.
Andrej Komac och Dembo Tourray har båda blivit hotade.

Ivan Obolo har varit AIK's viktigaste spelare i år och har gjort 3 mål och 3 assist. Och det gör att ca 10 klubbar är intresserade från Holland Danmark, Frankrike och Österrike. Ännu en stjärna man kommer förlora! Ännu ett sm-guld också..? Nu börjar jag bli riktigt förbannad på det här! Allsvenska spelare går till lag i Grekland Danmark o.s.v men misslyckas ändå bara! Varför kan dem inte stanna hemma i Sverige och göra Svensk fotboll både bättre och rikare och flytta till ett lag i en bra liga om några år?

Det var allt för idag, !


Hotet från DIF-Huliganerna.


Obolo på väg bort från AIK.

Tevez till Liverpool? DIF FÖRLUST IGEN!

Dem senaste ryktena säger att Manchester Uniteds dyraste spelare genom tiderna är på väg till Liverpool.! Han säger sig ha tröttnat på konkurrensen i United och vilja prova på något nytt. Skulle va riktit kul att se han i pool:) Benitez har Tevez högst på önskelistan. Tänk er Torres och Tevez i anfallet! 
AIK är nu i allsvensk ledning vilket känns så jävla underbart rent ut sagt. Men många börjar snacka guld redan nu men det är alldeles för tidigt. Men det skadar ju inte att leda direkt. NÄSTA MATCH ÄR PÅ ONSDAG KLOCKAN 19.00 PÅ RÅSUNDA!
Djurgården är verkligen inne i en kris, senast drog BP nytta av det och vann med 2-0 borta(!) BP har nu 10 poäng efter 5 matcher, förra säsongen fick dem 23 poäng på hela säsongen! så det lär bli en högre placering än då.

Real Madrids Pepe sparkade 2 gånger på en liggande motståndare i helgen. Straffet kommer bli 10 matchers avstägning. Jag lägger upp filmen i det här inlägget...

Liverpool har stått för ännu en underbar 4-4 match, nu var det Arsenal som stod för motståndet. Och Arshavin gjorde alla Arsenals mål!!

Det var allt för idag,, mer kommer sen!



OTROLIGT skön seger!

AIK vann idag mot BP med 3-2 på Grimsta. Gnaget avgjorde i den sista minuten, grymt skönt! Grimsta var proppfullt och över 6000 åskådare var på plats. Dem flesta var såklart AIK:are.
 Grimsta måste ha Allsvenskans sämsta matta, det såg mer ut som en åker än en fotbollsplan. Därför var det inte bra spel från nåt av lagen. AIK:s 18åriga debutant Viktor Lundberg gjorde dock 1-0 efter 2 minuter. 5 minuter senare hade Olof Guterstam kvitterat. BP tog sedan ledningen av Imad Chaddeh. Men 10 minuter senare satte Ivan Obolo 2-2. Tiden gick och det var fortsatt dåligt spel. I den 91 minuten kapade Kim Odelius Martin MUtumba grovt och fick ett rött kort. 25 sekunder senare hade Jagne skjutit in 3-2 efter assist av Obolo. Mål i sista minuten är nog bland de skönaste som finns! Det märks tydligt hur beroende AIK är av dagens bäste spelare Ivan Obolo, 2 mål och 2 assist hittils talar sitt tydliga språk. 3 segrar på 4 matcher och 9 poäng är AIK:s facit i Allsvenskan 2009.
Här är dagens övriga resultat:  GAIS- BK Häcken 3-0  Malmö FF - Trelleborg 1-1  Kalmar FF-Halmstad 0-1  Gefle-Elfsborg 1-2.

Jagne avgör matchen!

AIK firar avgörandet med fansen.

Obolo gjorde ett kanon mål!

Vågen efter matchen!

Ribery till Barcelona? Tung AIK-förlust.

Kommer nu med senaste nytt, Bayern Munchen är på väg att sälja sin stjärna Franck Ribery till FC Barcelona. Det skulle vara grymt enligt mig för jag älskar Ribery och mitt favoritlag är Barcelona.
http://svenskafans.com/ skriver följande: Juan Laporta har en överenskommelse med Franz Beckenbauer, ordförande i Bayern München. Överenskommelsen som de båda ledarna har kommit fram till är att om någon klubb vill köpa Ribery så kan Barcelona matcha det budet och Ribery hamnar då i Katalonien.

Igår spelades 4 Allsvenska matcher. Malmös succe inhoppare Agon Mehmeti avgjorde matchen efter ännu ett inhopp. Malmö vann alltså med 1-0 och det känns inte så där jättebra om jag ska vara ärlig. Men jag hoppas på 3 nya poäng när det är BP-AIK på grimsta klockan 12.30.
Här är övriga resultat: Örgryte-Örebro 0-1  Elfsborg-Kalmar 1-1  Trelleborg-Gais 3-0.
Immorn skriver jag antagligen om ett lag. Tror det blir AC Milan.

Är Barca Franck Riberys framtid..?

Vilken Match!!

Helt sjukt! Är nästan i Chock fortfarande trots att det var ett dygn sen, kanske årets bästa match avslutades. Chelsea Liverpool 4-4. Dem flesta trodde att Pool var ute ur leken efter 3-1. Men Liverpool bjöd ändå på en sjukt bra match, precis som Chelsea. Matchen innehöll allting! Snygga mål räddningar på mållinjen, tabbar, ja allting. I vanliga fall skulle jag sörja efter att Pool åkt ut Champions League. Men inte nu, jag var bara glad att få se en fantastisk match. Bayern Munchen spelade 1-1 mot Barcelona. Alltså möter Chelsea Barcelona. Allsvenska matcherna är nyligen klara. Jag tippade: Djurgården-Gefle 1-1, BK Häcken-Göteborg 0-3 och Halmstad-BP 0-1. Jag var nära i DIF-matchen som slutade 0-0, och i BP-matchen hade jag rätt. Men i Häcken-Blåvitt hade jag helt fel! Häcken vann överraskande med 4-1!

Lampard fick sista ordet i den galet underhållande returmatchen mot Liverpool genom att göra sitt andra mål och fastställa slutresultatet till 4-4! Chelsea är därmed klara för semifinal efter sammanlagt 7-5!
Lampard gjorde 2 mål!


Alex dundrade in en kanonfrispark!

Kort inlägg, gårdagens resultat!

Malmö spelade första matchen någonsin på nya arenan och vann med 3-0 mot Örgryte, Helsingborg slog Gais med hela 4-1! AIK vann igen, den här gången mot Kalmar med 1-0 efter mål av Ivan Obolo, känns grymt skönt med ännu en seger! AIK spelade med enormt hög press och rev ner Kalmar. Det var allt för nuet, glöm inte att det är Champions League ikväll...


Det utbröt ordkrig mellan AIKs tränare Micke Stahre och Kalmars Nanne Bergstrand.!
FULL POTT AIK har imponerat i inledningen av allsvenskan. I
AIK firar målet mot Kalmar..!

IFK Göteborg- Framtiden.

IFK Göteborg! vilket lag måste jag erkänna. IFK har verkligen lyckats och är grymt organiserade. En riktig plantskola har dem skapat och tar fram hur mycket talanger som helst. Sportbladets Robert Laul sa för någon dag sen: Sverige har ett lag i Champions League om 2 år. Alla andra kröniker tyckte till och vansinnesstämplade Laul. Men jag tror på det. Om Blåvitt får behålla sina nuvarande spelare, och fortsätta den fina organisationen och plocka fram talang efter talang.
AIK:s förra sportchef Ola Andersson köpte in dyra spelare från Argentina som han egentligen inte hade en aning om vilka det var. Det resulterade i floppar, men också enormt lyckade som Obolo. Blåvitts sportchef, Håkan Mild har en grym ungdomsorganisation och har tagit fram men även köpt in spelare som: Robin Söder, Stefan Selakovic, Pontus Wernbloom, Gustav Svensson, Adam Johansson, Ragnar Sigurdsson, Mattias Bjärsmyr och Kim Christensen. 5 av dem 8 är yngre än 23 år! Skulle Göteborg sälja alla under 23 år så skulle dem få ihop en fantastisk summa! IFK Göteborg har en av Allsvenskans dyraste trupper. Robin Söder 18 år en av dem hetaste men även klokaste spelarna. Roma Liverpool och Bayer Munchen är bara 3 av 10 lag som har visat intresse. Robin säger själv: Jag flyttar inte till sommaren, jag måste bli en bättre fotbollspelare och jag utvecklas bäst i IFK. Det finns inte många 18åringar som är så kloka. Så skulle Göteborg kunna behålla större delar av laget så är Champions League absolut rimligt. Det är störst chans att 23åriga mittbacken Mattias Bjärsmyr flyttar till sommaren, Fiorentina, Newcastle och Blackburn sägs vara mycket intresserade. I sommras la Espanyol ett bud på Bjärsmyr, på 15 miljoner. Men Mattias är värd 25(!) http://sportbladet.se/ har gjort en rolig lista om hur stor chans det är att dem hetaste i IFK flyttar. Här har ni listan:


SANNOLIKHET ATT DE BLIR PROFFS UNDER SÄSONGEN.

Mattias Bjärsmyr, 23, mittback

Har varit ryktenas man en längre tid och vägrar skriva på nytt kontrakt. Följs av klubbar som Heerenveen och Groningen, PSV Eindhoven och Fiorentina. Kan lämna som Bosman efter säsongen, men har sagt att han vill att Blåvitt ska få betalt.

Sannolikhet: 90 procent


Ragnar Sigurdsson, 22, mittback

Islänningen har två starka säsonger bakom sig och har inlett strålande i år. Sportbladet kan avslöja att han följs av klubbar som Roma, Newcastle, Blackburn. Blåvitt har redan tackat nej till ett bud från Espanyol.

Sannolikhet: 50 procent


Adam Johansson, 26, ytterback

Blåvitts senaste A-landslagsman har flera starka säsonger bakom sig och har utvecklats väldigt mycket det senaste halvåret. Säger själv att han är redo att ta nästa steg i karriären. Följs av klubbar i Holland, Frankrike och Spanien.

Sannolikhet: 50 procent


Gustav Svensson, 22, innermittfältare

Nämns ofta som Tobias Linderoths arvtagare i landslaget. Given i U21-truppen i EM i sommar. Gör han en bra turnering kan han bli aktuell för större klubbar i exempelvis Holland.

Sannolikhet: 10 procent


Pontus Wernbloom, 22, innermittfältare

Har haft en explosionsartad utveckling de senaste säsongerna. Har gått från slugger till framspelare och målskytt. Följs av klubbar i Skottland, Tyskland, England och Holland. Vill utomlands snarast.

Sannolikhet: 70 procent


Stefan Selakovic, 32, yttermittfältare

Uppvaktades av grekiska Larissa för två säsonger sedan. Är nu i bättre form än på många år och har inlett bra i allsvenskan. Är öppen för en flytt om han får ett bra erbjudande.

Sannolikhet: 20 procent


Robin Söder, 18, anfallare

Kan vara den största talang svensk fotboll har fått fram sedan Zlatan Ibrahimovic. Har uppvaktats av flera av Europas största klubbar. Till exempel Liverpool, Milan, Bayern München, Ajax och Manchester City.

Sannolikhet: 10 procent.


Håkan Mild och Ragnar Sigurdsson efter 6?0-segern i går. I s
Robin Söder efter 6-0 segern mot Djurgården.

Det var allt för stunden, kommer med rapport från kvällens Allsvenska ikväll.

Macheda, succen fortsätter!

Hej! först tänkte jag be om ursäkt för att alla inlägg har kommit upp sent, vet inte vad felet beror på men nu rullar det på som vanligt igen! Hammarby har just förlorat med 2-1 mot Gefle på Söderstadion. På 2 matcher har Bajen endast fått 1 poäng. Manchester Uniteds 17åriga supertalang Frederico Macheda blev inbytt igen. Och han gjorde mål igen! efter bara 46 sekunder(!) Ska bli sjukt kul att följa den här unga talangen. Liverpool vann med 4-0 Torres gjorde 2 mål.

Succe inhopparen Macheda!!


Grymt IFK! Sammarbetet, en katastrof!

Hej, nu blir det ett snabbt inlägg igen. Har just sett IFK-Göteborg-Djurgården och är helt upprymd, IFK Göteborg spelade sån grym fotboll och vann med hela 6-0! Förra veckan skrev jag om AIK som lag och på måndag kommer jag skriva om Göteborg. Det kommer handla om talangerna och övergångsryktena.
Som ni kanske vet så skulle dem båda lagen sammarbeta inför matchen och efter och göra så att inga bråk skulle uppstå. Dem hade till och med delat på avenyn! Resultatet? KATASTROF! Det var slagsmål/Bråk innan under och efter matchen. Men ska dra mer inlägg kommer immorn.

Göteborgarna spelade fantastiskt!!


BP och Elfsborg segrare. Och ett kryss.

Kommer med ett snabbt inlägg, Brommapojkarna vann mot Häcken med 2-0 Elfsborg vann mor Örebro och Det blev oavgjort mellan Halmstad och Trelleborg. Tippade matcherna innan och tippade följande: BP-Häcken 1-0 Örebro Elfsborg 0-2 och Halmstad Trelleborg 1-0. Inte ett enda rätt alltså, men uddamål ifrån.

Kaka till Real Madrid? Dessa rykten verkar aldrig ta slut.

Nu sägs det igen att Milans Kaka är ''klar'' för Real Madrid, övergångssumman sägs ligga på 60 miljoner Euro och Kaka själv får 12 miljoner Euro per säsong. I en undersökning hos fansen var frågan om Real skulle sälja Guti, hela 73% svarade ja! Guti är en ojämn spelare och ja tycker han borde ha lämnat för länge sedan.
Ännu en gång klar för Real Madrid.
Kaka till Real Madrid? Den här gången sägs det vara klart...

Barcelona, fotbollens dominanter! FBK mästare!

Igår var de Champions League med mke överraskande resultat! FC Barcelona slog Bayer Munchen med hela 4-0! Bayerns försvar var värdelöst och Barcelona får leka hur mke dem vill! Markeringen på Messi fanns inte ens och han gjorde 2 mål.  Eto'o och Henry var dem 2 andra målskyttarna.  Liverpool förlorade med 1-3 på hemmaplan! nu får man det riktigt tufft !  Torres gjorde mål redan efter 6 minuter. Men på en hörna tappade man markeringen och Bradislav Ivanovic kunde kvittera. Chelsea fick senare en till hörna och Ivanovic slog till IGEN! Det får bara inte hända, Liverpools försvar såg svagt ut matchen igenom. Didier Drogba kunde sedan sätta 3-1 Drogba som annars missade 3 frilägen.
Färjestad är svenska mästare i Ishockey!! kan inte annat att gratulera dem, trots att jag håller på Hv. Det var Jörgen Jönssons sista slutspel, Jörgen är en fantastisk ishockeyspelare och det är mke tråkit att han ska sluta.



Färjestad är svenska mästare

Färjestad svenska mästare!

Barcelona utklassade Bayern Munchen!

Torres 1-0 mål!

Frank Lampard firar segern.


Ny grej!

Hej.! nu kommer en ny grej i bloggen, det är att jag kommer skriva om ett lag. Det kan handla om vad som helst som har att göra med laget, det kan va problem som dem har, tänkbara värvningar, och allt möjligt. Jag börjar med mitt favoritlag, AIK.

Idag tar jag upp tänkbara värvningar. AIK har en hyfsat bra startelva men de finns positioner man måste förstärka på...

Först och främst har vi ju 2 skador på målvakter, och Daniel Örlund är för ojämn, han går från fantomräddningar och grymma matcher till bleka insatser och mke tabbar. En sån målvakt håller inte om man ska vinna smguld, inte ens om man ska komma topp-3.  EN grym värvning på den positionen är BP:s 19åriga Kristoffer Nordfeldt. Han är på väg att bli något riktigt stort! Ett till plus är att Nordfeldt har en enorm vinnarskalle.

Mittbackarna Jos Hooiveld och Per Karlsson känns väldigt stabila, och Walid Atta är en bra back-up alltså behövs ingen förstärkning där.  Ytterbackarna är dock ett lite större frågetecken. Nisse Johansson är varken snabb eller passningsskicklig och har sagt att det är ''äckligt'' att spela ytterback. Pierre Bengtsson är en hyfsad ersättare till Nisse, men behöver blomma ytterligare. Och Pierre kommer förmodligen spela på mittfältet oftare än på backen. Patrik Bojent var grym i Gefle men inte lika lyckad i AIK.
En förstärkning skulle kunna vara IFK Göteborgs Erik Lund. Han är helt orädd, har ett fint passningsspel och är väldigt klok för att bara vara 20 år.
Nu till mittfältet. AIK har ett mittfält som är helt okej. Spelare som Kevin Walker, Martin Mutumba Gabriel Özkan och Daniel Gustavsson har kapacitet att bli riktigt bra. Högermittfältaren Kenny Pavey ger alltid allt i alla situationer men är för ojämn. Det behövs inte förstärkning än på ett tag där iaf. Innermittfältet kan se olika ut, Ortiz, Tjerna, Özkan, Walker och DJordjic kan alla spela innermittfältare. På vänstermittfältet finns Mutumba som har blommat ut rejält , Daniel Tjernström som snart kommer sluta, han är ju faktiskt 35 år. Men ändå lagkapten och kämpe. Yussuf Saleh och DJordjic kan också spela vänstermittfältare. Där ser det alltså mke bra ut.
Anfallet behöver dock förstärkas. Obolo är egentligen för bra för allsvenskan och En försäljning är nästan garanterad i sommar. Miran Burgic har för stora skadeproblem och missar på tok för mycket. Han är annars bra på huvudet. Sahiou Jagne är en av allsvenskans bästa innhoppare, blixtsnabb och sylvass avslutare. Thorstensson har fått en nytändning i AIK men hålle rinte allsvensk klass än. Pontus Engblom är bara 17 år och förväntas vara som bäst om 4-5 år ungefär.
Vi behöver alltså minst en förstärkning till anfallet, här är 4 alternativ: 

Örebros Kim Olsen, Kom som lån under förra säsongen det blev omedelbar succe med 9 mål på 16 matcher. Bra huvudspelare, och svårstoppad.

Malmö FF:s Edward Ofere, stor stark center som nätade 9 gånger på 21 matcher i fjol. Har mycket kvar att bevisa, men AIK behöver en center.

Halmstads Anselmo. Brasse som stod för 15 mål förra säsongen, AIK behöver just en målskytt. Fantastisk avslutare.

BK Häckens Paulinho. 23årig brasse som har fin teknik och är en vass målskytt. Dock skadeproblem.


Ofere, en riktig centertank

Anselmo, en skyttekung.


Dansk dynamit-Kim Olsen.

Hv71 får det väldigt tufft! Adebayor med en ''bicca''

Igår spelades den fjärde finalen i elitserien, Färjestad vann på sudden death och de ser nu riktigt tungt ut för HV71, Färjestad leder med 3-1 i matcher i bäst av sju. Igår var det även Champions League med ett överraskande resultat. De var Manchester United som tog emot Porto hemma på Old Trafford, men United fick bara 2-2! Och nästa match spelas på Portos hemmaplan. Om det skulle bli 0-0 eller 1-1 i nästa match skulle United inte gå vidare.
I den andra matchen, Villareal-Arsenal så blev det 1-1. Villareal tog ledningen i den 10onde minuten, det var den hårdskjutande innermittfältaren Marcos Senna som satte 1-0. Villareal spelade bra i första men i andra började Arsenal ta över mer och mer. Stundtals spelade Arsenal mke fin fotboll. OCh Fabregas slog ett inläggfrån mittcirkeln som Adebayor tog ner på bröstet och cykelsparkade in! Otroligt fint fotbollsmål, ska försöka lägga in en film på de sen..

Idag är det ju Liverpool-Chelsea och Barcelona-Bayern Munchen!


Liverpools Steven Gerrard möter idag...


Chelseas Frank Lampard.

Allsvenska premiären!

Hej igen, har nte skrivit på väldit länge... Har helt enkelt inte haft tid, men lovar att bättra mig! De har ju som ni säkert vet varit Allsvensk premiär och de känns sjukt kul att Allsvenskan är igång igen! Här är resultaten:  
2009-04-06 20:00Helsingborgs IF - IFK Göteborg1 - 0Olympia, Helsingborg
2009-04-06 19:00Gefle IF FF - Kalmar FF1 - 1Strömvallen
2009-04-06 19:00Djurgården - Örebro1 - 0Stadion
2009-04-05 15:00AIK - Halmstads BK1 - 0Råsunda
2009-04-05 15:00Trelleborgs FF - IF Brommapojkarna0 - 0Vångavallen, Trelleborg
2009-04-05 14:30Örgryte - GAIS1 - 5Gamla Ullevi
2009-04-04 16:00BK Häcken - Malmö FF0 - 1Rambergsvallen
2009-04-04 16:00IF Elfsborg - Hammarby1 - 1Borås Arena


Tänkte skriva lite om AIK:s match där Gabriel Özkan avgjorde med ett drömmål! Äntligen är han skadefri och jag tror han blir något riktigt stort! En annan intressant spelare är Martin Kayongo-Mutumba som blev matchens lirare, vilken teknik! han kan dribbla alla i hela Allsvenskan! fina inlägg och de kunde ha blivit 2-0 efter att han frispelade Ivan Obolo som hade öppet mål men missa. Mutumba fick ändå en assist i protokollet. AIK ser mke intressanta ut, och stundtals spelar dem väldigt bra. En annan intressant grabb är Mikael Thorstensson som blev inbytt i slutet och skötte uppgiften som anfallare grymt och jobbade mke hårt. Sen får man ju inte glömma nyförvärvet Jos Hooiveld som är mittback. Han är stabil och lugn, en arvtagare som lagkapten kanske..? Men det fanns också negativa saker, målvakten Tomi Maanoja är skadad, därför står Daniel Öhrlund, Öhrlund var rent ut sagt dålig! han gjorde inget bra. Osäker och vågade inte gå ut på höjdbollarna vilket var nära att straffa sig vid ett par tillfällen. Sen är de avsluten. AIK måste bli mycke mycke bättra på att sätta bollen. Man slarvade bort hur många chanser som helst! Det hade kunnat sluta 3-0 minst om man hade bättre skärpa. Men en seger är alltid en seger! 

Matchens lirare- Martin Kayongo Mutumba.

Gabriel Özkan stod för matchens ända mål.


Startelvan.

Wilton till Malmö!

Hej, de va längesen ja skrev nu men har nte haft tillgång till dator, Först kan ja berätta att Sverige spelade 0-0 mot Portugal, Sverige låg mest på försvar och mittbacken Majstorovic gjorde en kanonmatch. Sveriges offensiv var dock riktit dålig man lyckades inte uträtta nånting. Målvakten Andreas Isaksson gjorde en fantastisk match!

Nu till ett oerhört sorgligt besked! Det är nämligen så att Malmö FF har värvat den förra AIK-spelaren WIlton Figueiredo. Kan inte fatta de asså. Djurgårn har också värvat, dock en sämre spelare, Boyd Mwila från Örgryte, jag tror dock att han blir en bra värvning.

Hv71 spelar just nu final mot Frölunda och de är paus, den andra perioden är nyss färdigspelad och Hv leder med 2-0. jag tror att Hv71 vinner den totala serien med 4-2 i matcher. 

Många jagar Inters Maicon, men Maicons agent säger att Real Madrid är dem mest intresserade.

Och Alan Shearer har just tagit över Newcastle, som har varit katastrof den här säsongen, Alan är en av Englands största profiler genom tiderna och spelade en stor del av sin karriär i Newcastle.

Figueiredo nu officiellt klar för MFF
Wilton Figueiredo är klar för Malmö FF.

Alan Shearer tar över Newcastle
Alan Shearer tar över tränarjobbet i Newcastle.

RSS 2.0