Zlatan-rykten och massa annat.!

Zlatan är otroligt het just nu, 1 miljard är han värd och han vill ''testa något nytt'' Men det finns bara 2 klubbar som kan köpa svensken. Det är Manchester City och Real Madrid.... 

...Och Jose Mourinho!  Zlatans egen tränare är villig att betala 100 miljoner för att Ibrahimovic ska stanna.  Kortfattat är  Alltihop helt sjukt!  Personligen tycker jag att han ska stanna i Inter, Åtminstone i den Italienska ligan. Zlatans spelstil är som gjord för Serie A. Och i Premier League skulle han definitivt inte passa, City är dessutom en klubb som ligger ungefär 10:a i ligan!  Men Real Madrid då..? En klubb som slåss om guldet varje år och en liga som Zlatan har goda chanser att lyckas i... Det skulle i allafall vara intressant att se Zlatan i någon annan klubb.
Inter har börjat leta ersättare och dem 3 hetaste alternativen är: Didier Drogba, Chelsea.  Diego Miltio, Genoa och Karim Benzema, Lyon.

Djurgården har varit riktigt dåliga i inledningen av säsongen, och huliganerna har börjat tröttna nu och har hotat spelare.
Andrej Komac och Dembo Tourray har båda blivit hotade.

Ivan Obolo har varit AIK's viktigaste spelare i år och har gjort 3 mål och 3 assist. Och det gör att ca 10 klubbar är intresserade från Holland Danmark, Frankrike och Österrike. Ännu en stjärna man kommer förlora! Ännu ett sm-guld också..? Nu börjar jag bli riktigt förbannad på det här! Allsvenska spelare går till lag i Grekland Danmark o.s.v men misslyckas ändå bara! Varför kan dem inte stanna hemma i Sverige och göra Svensk fotboll både bättre och rikare och flytta till ett lag i en bra liga om några år?

Det var allt för idag, !


Hotet från DIF-Huliganerna.


Obolo på väg bort från AIK.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0