PROVAR NYTT!

HEJ! HAR NU ÖVERGÅTT TILL FOTBOLLSBLOGGAR.NU ! VILL TESTA NÅGOT NYTT! DEN NYA BLOGGEN HETER http://fotbolloannat.fotbollsbloggar.nu/ ! BESÖK DEN GÄRNA!
DEN HÄR BLOGGEN KOMMER FINNAS KVAR MEN INTE VARA AKTIV!

//
http://fotbolloannat.fotbollsbloggar.nu/
http://fotbolloannat.fotbollsbloggar.nu
http://fotbolloannat.fotbollsbloggar.nu
http://fotbolloannat.fotbollsbloggar.nu
http://fotbolloannat.fotbollsbloggar.nu
http://fotbolloannat.fotbollsbloggar.nu
http://fotbolloannat.fotbollsbloggar.nu
http://fotbolloannat.fotbollsbloggar.nu
http://fotbolloannat.fotbollsbloggar.nu



Real madrid ser riktigt intressanta ut!

Real Madrid har ju plocckat tillbaka sin nygamla president, Florentino Prez. Som för övrigt har Zidane som rådgivare(!)
Och då kan man räkna med ett stekhett Silly Season från Reals sida! Nu uppger Villareal att tränaren Manuel Pellegrini är klar för Real madrid. Och mycket mer kommer det bli! Kanske inte tränare, men spelare. Real är intresserade av allting på marknaden i stort sett, ch pengar finns ju där!
Ska bli fruktansvärt kul sen när Silly Season drar igång att se hur många Real lyckas värva till klubben. Men en sak lär man ha lärt sig från förra året, då man la allt krut på Cristiano Ronaldo, men sen hade man ingen plan B! Man tog i och för sig hem Klas-Jan Huntelaar, Rafael Van Der Vaart och Lassana Diarra. Annars var det blekt!
Men som sagt ska det bli riktigt intressant att se hur många spelare man lyckas plocka hem. Det här kan bli det bästa Silly Season på länge!

Eidur, gör det!

Eidur Gudjohnsen spelade 6 säsonger i Chelsea och var bra där. Inte lysande men klart bra! Han blev värvad av Barcelona och där var det katastrofalt! Tror helt ärligt att Eidur har varit den sämsta spelaren Barcelona har spelat med i år! Det resulterade i bänken. Nu kan han s tid som bänkvärmare vara över!
Portsmouth, Tottenham och West Ham sägs vara intresserade av Islänningen. Han är 30 år nu och jag tycker absolut att han ska byta klubb!
Han själv verkar också tycka att ett klubbyte vore det rätta.

- Utan att säga för mycket så tror jag att en återkomst till England är oundviklig. Det finns mycket intresse från Premier League. Jag hade en fantastisk tid i England och jag kan spelet utan och innan. Jag är välkänd i England och upplevde stor framgång där, säger Gudjohnsen till reportrar i går.


- Självklart så skulle det vara väldigt enkelt att flytta tillbaka till England. Jag kommer att ägna sommaren att se över alternativen. Mitt beslut kommer att baseras på fotbollen, ingenting annat.

Säger han! Mitt råd är lämna! Tror det var 2008 som Goal gjorde en lista med top-30 INeffektivaste anfallare, Eidur kom 7a! Det är ett tecken på att en nytändning kan vara nödvändig!


Eidur Gudjohnsen har stått för ett sällsynt mål i Barcelona tröjan!


Ancelotti helt klar för Chelsea, får en enorm lön!

Nu är det helt klart att den förre Milan-tränaren Carlo Ancelotti är helt klar för Chelsea! Han blir Premier Leagues bäst betalde tränare och får 70 miljoner om året! Helt sjukt enligt mig, Carlo är en betydligt sämre tränare än Hiddink, Mourinho och Scolari! Ändå får han så bra betalt, vad har han gjort för Milan egentligen? på 8 år har han 2 CL-titlar vilket är grymt bra men endast 1 ligavinst! Jag har aldrig gillat Ancelotti som tränare, och kommer förmodligen inte göra det heller. Men det kanske blir succé! Dok något som jag har väldigt svårt att tro! Men man ska aldrig säga aldrig!


Carlo Ancelotti, nu klar för Chelsea!


RSS 2.0