AIK-rykten!

Snart drar Silly Season igång och dem flesta spekulerar om storklubbarna ute i Europas värrvningar. Men tro det eller ej. Det händer faktiskt en del intressanta saker i Allsvenskan!

Först och främst ryktas det att Assyriskas Martin Lorentzon är på väg in. Han har varit riktigt bra i år och är 25 år. Han spelar högerback men har ännu inte kvaliteerna att ersätta Markus Jonsson. Markus fyller dock 29 nästa år och börjar nå slutet av sin karriär, alltså kan Lorentzon vara ett intressant köp!

Norska Fredrikstad vill släppa Patrik Gerrbrant, Gerrbrant är 28 år och mittback. Hamamrby sägs vara intresserade där Patrik spelade i 10 säsonger! Men dem har redan ekonomiska problem. Patrik kan dock bli ganska dyr och jag tycker det vore rätt onödigt med en dyr mittback, vi har ju trots allt bra spelare på den positionen!

Markus Jonsson ryktas vara på väg ut! Vore riktigt tråkigt om AIK släpper Markus! Men han har varit bra i år och kontraktet går snart ut alltså blir det dyrt att förlänga. Han är dessutom som redan nämnt 28 år, snart 29! Danska klubbar sägs vara intresserade.

Som ni vet ryktas det också om att Ivan är på väg ut grekiska klubbar är intresserade av vår bäste spelare Ivan Obolo!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0