Brommapojkarna, varför är dem inte bättre!`?

Hej. Nu är det dags för ''laget'' igen, då jag skriver om ett lag...
Det är nu dags för Brommapojkarna.

Europas största ungdomsorganisation, tagit fram en del riktiga supertallanger. Ändå- endast 2(!) säsonger i Allsvenskan.
 Varför!? BP, har som jag sa Europas största ungdomsorganisation och är det lag som har vunnit världens största ungdomsturnering, Gothia Cup flest gånger! (20) Ändå har man inte ens ett Allsvenskt guld, och bara 2 Allsvenska säsonger på meritlistan... En gåta, utan svar..? Aja... jag har i alla fall teorier. Det första är intresset. Inför Säsongen var 50 årskort sålda! 50!! AIK har gjort ett dåligt år, säsongskort mässigt. Men ändå lyckats få 9400 årskort. Man ska kanske inte jämföra med Sveriges bästa lag, men ändå... Publiksnittet hittils i år är 3736 tredje sämst i hela Allsvenskan.
 Vilket gör att ekonomin är dålig.

Tappat sug. Ungdomslagen är överlägset bäst i hela Sverige. Och det har givetvis en anledning. Att man tränar ungdomarna stenhårt! Har träffat ungefär 40 personer som haft ungdomar i BP som varit riktigt seriöst satsande och varit riktig bra och verkligen kunnat bli något. Men när dem blir 15 ungefär så trappar dem ner på träningen eller rentav slutar för att dem helt enkelt har tappat suget. Vad BP måste förstå är att spelarna inte ska vara som bäst mellan 10 och 16 år. Man ska vara som bäst när man är 20-25. Men Brommapojkarna lyckas ändå såklart få fram många talanger men dem säljs nästan direkt till större Allsvenska lag eftersom att BP är så pengaberoende och måste göra vad som helst för varenda krona!

Årets upplaga av BP ser dock väldigt intressant ut, med en del spelare som har rutin, men inte riktigt lyckats i större Allsvenska klubbar. Man står också hyfsat stadigt defensivt med en bra backlinje och suverän målvakt. BP ska enligt planerna få en ny arena som ska vara delad med det ''nya Solvalla'' satsningen ser mycket intressant ut...

Brommapojkarna ligger just nu på 8onde plats, 6 poäng efter ledaren. Och som sagt ser årets upplaga av BP Intressant ut...
-Mycket intressant!

ADAM IHSE / SCANPIX
BP firar framgångar..!

Kommentarer
Postat av: J-15

Exakt vad jag tänkte på, Man har största talangfabriken då ska man etablera sig i toppen.

Kolla på Ajax och Bayern dom vinner sina ligor varje år tack vare deras talangfabrik ..

Under senasre tid har ju PSV taghit över lite ..

2009-05-23 @ 11:14:21
Postat av: Anonym

Aa, dem har kapaciteten!

2009-05-23 @ 13:11:27
URL: http://fotbolloannat.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0