Champions League och derby!

Inläggen har krånglat och jag har inte fått ut dem på bloggen. Men nu lär det funka. Jag börjar med Champions League finalen. jag förväntade mig en riktigt rolig match men så blev inte fallet. Världens 2 bästa klubblag ställdes mot varandra och förutsättningarna kunde inte bli bättre!
Men Ändå blev det en ruskigt tråkig match. Barca vann som bekant med 2-0 och spelade bra fotboll stundtals. United bjöd upp till kamp i 10 minuter sen försvann viljan efter Eto'os mål. Finns inte så mycket att säga om matchen. Dock fantastiskt firande i slutet. Såna bilder värmer!

Nu till derbyt där det finns betydligt mer att säga! Ca 22000 tog sig till ett regningt Råsunda för att kolla på AIK-Hammarby.
AIK stod änu en gång för ett mäktigt tifo. Bajens var också mycket bra men helt ärligt inte i närheten av AIK's kaliber.

AIK hade även övertag på planen, stundtals spelade man väldigt bra mycket tack vare Ortiz. Han var planens solklart bästa spelare. Kul även att Patrik Bojent gör en bra match.! Målskytt blev Sahiou Jagne i den 46te minuten. AIK hade annars några riktigt bra chanser, Markus Jonsson hade en stenhård frispark i ribban! Riktigt skönt med en seger som man kan gotta sig med under sommaruppehållet. AIK leder nu derbyligan!
Något som är mindre kul är att det utbröt bengalkastning mellan den östra och södra läktaren. Bengaler kastades fram och tillbaka ett flertal gånger och nu ska båda lagen stänga av supportrar!

Skriver mer sen!


Bojan tackar fansen - och försöker övertala Obolo.
Bojan Djordjic tackar fansen!
hamhlogga.JPG><br><br><p align=
AIK firar Jagnes mål!
FC Barcelona vinnare av Ligan, Copa del Rey och Champions League!
Barca Champions League mästare! Man vann även Copa Del Rey och ligan!! 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0