Elfsborg, Allsvenskans bästa lag..?

Hej, nu kommer inlägget om gårdagens match mellan Elfsborg och Halmstad. Elfsborg spelade fantastiskt och vann med hela 4-0! Det var ett bra tag sen jag såg ett Allsvenskt lag spela så fin fotboll, med ett grymt kortpassningsspel. Är Elfsborg bästa laget då..? Enligt mig är det klart det bäst spelande laget, och nu har även målen börjat falla på sin plats. så svaret är ja. Med Helsingborg som stark utmanare.
Under matchens gång så tänkte jag på en del saker som är både bra och dåliga för den Svenska fotbollen.
En rolig sak är att Elfsborgss mittback och kapten Martin Anderrson har en oerhört rolig spelstil, den påminner lite om Lucio, som blandar fantastiska defensiva egenskaper med att helt plötsligt ge sig ut på en dribblingsrunda upp till motståndarnas straffområde! För Elfsborgs del ser även kantspelet grymt ut! Unga Daniel Nordmark och Emir Bajrami är 2 fantastiska spelare, Emir har Känsliga fötter och bra inlägg perfekt teknik är grymt snabb och näst in till outtrröttlig vad mer behöver jag säga..!? Fantastiskt förarbete till 4-0 målet för Emirs del också. Elfsborg hade även grymma hörnor, tror det blev 2 hörnmål..! Det gynnar chanserna att gå långt i en internationell cup då om man i jämförelse är dålig med motståndarna så måste man utnyttja fasta situationer fullt ut. ännu ett plus är James Keene, 2 mål igår och han är äntligen igång! Elfsborg spelar enormt svårt för Halmstad, dem blandar breddat spel med en instickare i djupled då och då!
För Halmstads del då..? Det kändes helt enkelt fel från början med en skadad anfallare nästan direkt, och många misslyckade passningar och misstag!



Elfsborg lekte med HBK
Elfsborg var grymma igår! I bild Denni Avdic Daniel Nordmark och James Keene!



Ikväll kommer ett ''derbyspecial'' inlägg!


Kommentarer
Postat av: Tobbe

Stämmer, Elfsborg var verkligen grymma igår!

2009-05-17 @ 21:23:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0