FA-Cup final!

Igår var det FA-cup final mellan Everton och Chelsea. Chelsea var värda titeln eftersom att dem åkte ur Champions League genom en domartabbe, eller kanske ska jag säga genom 3 domartabbar?
På Wembley var stämningen enorm, Louis Saha gjorde mål efter redan 25 sekunder. Men Chelsea spelade upp sig och Drogba kunde kvittera på nick! Det var en riktigt bra match vi blev bjudna på! I den 75te minuten krutade Lampard in bollen med vänster, en riktigt pärla! Han var verkligen den som var mest värd att göra målet! 2-1 stod sig matchen ut och Chelsea blev mästare! Kul att Guus Hiddink fick ta en titel med Chelsea. Gillar verkligen honom!

Igår blev också Franska Bordeaux mästare, äntligen säger jag bara Lyon har vunnit ligan 6 eller 7 gånger på rad och det är sjukt tråkigt att veta vem som ska vinna! Men nu kanske det sker ett tronskifte? Hoppas!

Idag spelar Djurgår'n en så kallad ''ödesmatch'' Mot allsvenskans sämsta lag Örgryte. Dem måste vinna allt annat vore en besvikelse. Men jag hoppas grymt mycket att Örgryte tar sin första seger idag och tvålar dit DIF med typ 2, 3-0!

Frank Lampard - hjälte på Wembley!
Frank Lampard, Chelseas hjälte!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0