Spelarbetyg!

Hej, nu ska jag betygsätta alla AIK-spelarna från matchen mellan Djurgården och AIK igår! Betygskalan är mellan 1-5, som ni kanske förstår är 1 dåligt och 5 bra!

27. Daniel Örlund Betyg:3       Hade en ganska lugn kväll, dem flesta avsluten kom över. hyfsat trygg men selar bort ett uppspel.

4.Nils-Eric Johansson. Betyg:2 Hade det svårt mot snabbe Boyd Mwila. fyller på hyfsat i första halvlek. Stark 2a.

3.Per Karlsson.Betyg:2 slarvar vid 2 uppspel som kunde straffa sig rejält, annars rätt anonym.

20. Jos Hooiveld Betyg:4 Fantastisk ledare! En man som behövs i ett derby som verkligen kan ryta till! När AIK's försvar spelade otroligt passivt vid ett tillfälle och Mwila var på väg att rinna igenom så sänker han Boyd och får gult kort. Han gör det för laget. Sånt älskar jag att se!

18.Markus Jonsson. Betyg:3 Hyfsad insats fyller på bra och bra i defensiven.

19.Martin Kayongo-Mutumba Betyg:4 Fantastisk lirare det är en sån här grabb man betalar för att få se! Fin  instickare till Gabbe och nära att göra mål. ''Flamengo-finten'' i slutet är i en klass för sig!

5.Jorge Ortiz Betyg: 3 otroligt viktig spelare, bra passningar ingen märkvärdig insats, gör sitt jobb!

8.Daniel Tjernström. Betyg:3 Jobbar hårt och har nog aldrig sett han slå så kloka passningar, känns dock som att han inte vågar tackla/glidtackla i situationer som är nödvändiga.

14.Kenny Pavey Betyg:2 Sprang som vanligt mest men slår bort på tok för mycket passningar och inlägg! Kenny har haft bättre dagar!

17. Sahiou Jagne. Betyg:2 Ganska osynlig men gör dock en del bra saker ingen derbyhjälte den här gången!

10.Ivan Obolo Betyg:5 Bäst i Allsvenskan..? Matchens gigant gör allt rätt och jagar i alla situationer oerhört viktig! Målet är en delikatess!


29. Gabriel Özkan Inhoppare som gör ett klart godkänt inhopp! Pigg och har en bra chans som han kanske borde ha satt, klart godkänd!

Ivan Obolo som vanligt en gigant!

Jos Hooiveld, en ledargestalt!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0