Spelidé!? Wernbloom såld!

Var igår på AIK-Helsingborg, tyvärr förlorade AIK med hela 3-0! Och 19åringen Rasmus Jönsson gjorde alla målen! Jag har oerhört mycket synpunkter på matchen. Kan börja med 1-0 målet som startar med att Pierre Bengtsson inte vågar gå in i en duell! Man ser tydligt hur han fegar ur och väljer att vara rädd om frisyren istället, spelar man i en fysisk liga som Allsvenskan så måste man ju våga glidtackla! Efter matchen sa AIK's tränare Micke Stahre: Daniel Örlund räddade oss, utan han hade det blivit total jävla bacon. Men visst ''Örat'' var bra sista 20 minuterna och räddade 2 frilägen men annars då!? Han försöker ju inte ens på ett friläge. Och när man ska sätta igång spelat snabbt så skjuter han så högt och flackt han kan, Saknar verkligen vår Finske hjälte Tomi Maanoja! Själva spelet då? Jo i första halvlek var vi hyfsade och försökte i alla fall. Men i andra stavas det KATASTROF! Har nog aldrig sett en så dålig AIK halvlek. Speliden verkar vara att skjuta upp alla bollar på Obolo,  men det funkar inte. För det första är det för lättläst och för det andra hade /har Helsingborg långa och starka backar. Som också är bra huvudspelare, som Ivan. En sak till som är bra är fansen! Hela Black Army var fullt och fansen sjöng i 93 minuter, trots att man låg under med 3-0 i ungefär 20 minuter! Otroligt starkt, andra fans hade gått hem...
Djurgården förlorade med 3-0 mot Halmstad! Det är nästan skrattretande! Men jag har absolut inget emot de, ''Skadeglädjen är den ända sanna glädjen'' som man säger..
Nu är IFK Göteborgs stjärna Pontus Wernbloom såld till den holländska klubben AZ Alkmaar. Pontus börjar efter sommar uppehållet. Och Norska Rosenborg jagar Mattias Bjärsmyr. Spioner var på plats när IFK vann med 1-0 mot Örebro, Min kommentar till det hela är: Åhh Nej! Inte ännu en övergång till en skandinavisk klubb, som bara blir misslyckad sen!
Igår mötte Manchester United Arsenal och United vann med 1-0, ett bra resultat för Arsenal inför returen, United hade så bra chanser så dem hade kunnat vinna med 4-0, men Målvakten Manuel Almunia storspelade!